© 2006 Bulls of Crown


french.bulldogs.boc@gmail.comWij fokken al Franse Bulldoggen sinds 2006 en met een vast doel “GEZONDHEID”!!!

Het percentage met erfelijke aandoeningen bij de Franse Bulldog is jaren geleden al dramatisch toegenomen. Minder zichtbaar voor de leek is dat ook de vitaliteit achteruit is gegaan.
Wij zijn met onze 2e Franse Bulldog al begonnen met testen op erfelijke afwijkingen (inclusief röntgenfoto's van de rug) echter hebben we de testen veel meer uitgebreid.

Al onze Franse Bulldoggen  zijn volledig getest op erfelijke (screening specialist) en genetische afwijkingen (d.m.v DNA wangslijm) voordat er mee gefokt wordt en tevens zijn ze allemaal in het bezit van een DNA certificaat!

Het doel is het fokken naar het type Franse Bulldog met een iets langere rug, met meer snuit en een duidelijke neus met open neusgaten en goede ademhaling. (Het moet nog wel een Franse Bulldog blijven)
Meer info kunt u lezen bij erfelijke afwijkingen die netjes per onderdeel uitvoerig omschreven worden
.

Veel plezier op onze website!

Bulls of Crown Enchilada a.k.a Yara en Bulls of Crown Ethan a.k.a Marley beide door ons gefokt en als pup verkocht. 2 honden die uitgebreid getest zijn en zeer goed in elkaar zitten.

Bij links kunt u de gezondheid uitslagen vinden van onze eigen honden, op elke pagina van onze honden staan de gezondheid uitslagen vermeld.

Wij zijn zeer trots op wat we in de 11 jaar dat we fokken bereikt hebben en we blijven ons verdiepen, we blijven leen!!!