© 2006 Bulls of Crown


SINDS 2006

french.bulldogs.boc@gmail.com


Wij fokken al Franse Bulldoggen sinds 2006 en met een vast doel “GEZONDHEID”!!!

Het percentage met erfelijke aandoeningen bij de Franse Bulldog is jaren geleden al dramatisch toegenomen. Minder zichtbaar voor de leek is dat ook de vitaliteit achteruit is gegaan. Wij zijn met onze 2e Franse Bulldog al begonnen met testen op erfelijke afwijkingen (inclusief röntgenfoto's van de rug) echter hebben we de testen veel meer uitgebreid. Al onze Franse Bulldoggen  zijn volledig getest op erfelijke/genetische afwijkingen voordat er mee gefokt wordt en tevens zijn ze allemaal in het bezit van een DNA certificaat! Het doel is het fokken naar het type Franse Bulldog met een iets langere rug, met meer snuit en een duidelijke neus met open neusgaten en goede ademhaling. (Maar het moet nog wel een Franse Bulldog blijven)Het is altijd ons streven geweest om dicht bij de natuur te blijven dus wij hebben onze eigen werkwijze Meer info kunt u lezen bij erfelijke afwijkingen die netjes per onderdeel uitvoerig omschreven worden. Een puppy kost bij ons 1850 Euro Lees hier voor meer info Het is een hobby voor ons waar we niet rijk van hoeven te worden. De ouders voldoen aan onze strenge eisen op het gebied van gezondheid.

Veel plezier op onze website!

Bulls of Crown Enchilada a.k.a Yara en Bulls of Crown Ethan a.k.a Marley beide door ons gefokt en als pup verkocht. 2 honden die uitgebreid getest zijn met uitmuntende gezondheid resultaten. Bij links kunt u de gezondheid uitslagen vinden van onze honden op elke eigen pagina staan de gezondheid uitslagen en stambomen vermeld.

We zijn zeer trots op wat we in de 12  jaar dat we fokken bereikt hebben qua uiterlijk en gezondheid. Wij gebruiken alleen zuivere Franse Bulldoggen in onze bloedlijnen dus geen verboden kleuren die uit kruisingen ontstaan zijn. Meer info KLIK HIER

Ook plaatsen we geen pups bij een ander zodat wij met het teefje verder kunnen fokken. Meer info KLIK HIER