© 2006 Bulls of Crown


SINDS 2006

french.bulldogs.boc@gmail.com

                                             Pup reserveren


We hebben een vaste prijs voor onze pups en daar valt niet over te onderhandelen !!! Ook verkopen we geen pups op afbetaling! (Het is een levend wezen en geen ding) !!!


De pups verkopen we allemaal voor dezelfde prijs 1850 Euro ongeacht naar welk land ze gaan! Het fokken is en blijft een hobby en wij hopen mensen gelukkig te kunnen maken met een gezonde pup uit volledig geteste ouders!!!

Elke puppy blijft hier tot 15 weken (sommige landen 4 maanden)

De puppy wordt dan 3 keer gevaccineerd (inclusief Rabiës)

Meer info lees "Export pups" KLIK HIER


Omdat wij al in de 12 jaar dat we fokken zeer hoge eisen stellen aan de gezondheid van onze Franse Bulldoggen. Veel geld geïnvesteerd hebben (en blijven investeren) in alle mogelijke gezondheid testen. Het importeren van vers bloed. En vanwege onze werkwijze en fokkerij ervaring zijn de aanvragen voor puppy's uit onze kennel erg populair.


NIEUW: In overleg met de specialist worden alle ruggen van de pups geröntgend rond de 7 weken oud.


Daarom werken wij met wachtlijsten. Onze pups worden verkocht op volgorde van inschrijving op de wachtlijst en wij helpen u graag met uitzoeken van een pup die bij u past (geslacht, kleur, karakter, bouw e.d)

Elk nest wat wij fokken begint elke keer met een andere letter, u moet dus een naam zoeken met de opgegeven letter, wat wij uiterlijk moeten hebben als de pups 6 weken oud zijn in verband met het aanvragen van de stambomen wat enige tijd kan duren.


Wij fokken alleen met FCI (AKC erkend) erkende stambomen waarmee je op alle shows in de wereld terecht kan!

Wij fokken ook niet met FCI verboden kleuren . Niet erkende kleuren klik hier


LET OP!!!!!!!

Wij vragen “als de pups 2 weken oud zijn”een reservering's aanbetaling van €400!  

Pas na de aanbetaling van 400 Euro is uw reservering definitief.

***Er vind geen restitutie van de aanbetaling plaats***


De eerste 10 tot 14 dagen bestaat voornamelijk uit eten, slapen en groeien dus alleen de deken waar ze op slapen moet elke dag verschoont worden. We laten ze dan ook zoveel mogelijk met rust.

Elke dag maken we de pupbak schoon en leggen er een lekker schoon zacht kleed in en dan gaan ze weer lekker onder de warmte lamp liggen met de buikjes de lucht in of ze drinken eerst nog even een slokje bij mama.


Er zijn fokkers die de pups elke dag wegen en dat deden wij vroeger ook maar als je genoeg ervaring hebt is dat niet meer nodig. Als ze lekkere volle buikjes hebben en ze zijn tevreden laat ze dan lekker slapen dat is voor de pup beter, probeer een beetje bij de natuur de blijven. Alleen als we het niet vertrouwen en vermoeden dat de pups niet genoeg melk binnen krijgen of dat we vermoeden dat er wat anders aan de hand is dan wegen we ze wel maar als je genoeg ervaring hebt merk je dat snel (uiteraard houden we de pups heel goed in de gaten) Als we een slecht gevoel hebben dan gaan we meteen naar de dierenarts (dag en nacht), wij gaan niet zitten afwachten.

Een goede moeder weet zelf wanneer ze moet voeden en draait ook bij elke voeding automatisch op haar andere zij, na het drinken gaat ze de buikjes en de kontjes van de pups wassen zodat ze zich gaan ontlaten en de boel goed doorloopt.

Sommige moeders moeten bij een eerste nest even wennen en geef ze de tijd en leg de pups aan zodat ze kunnen drinken en de moeder er aan gewend raakt. Laat daarna de kontjes en buikjes zien en beloon haar als ze gaat likken, meestal komt het dan vanzelf wel goed.(Wij hebben dit zelf met de Franse Bulldoggen nog nooit meegemaakt)

Mocht het zo zijn dat ze niet veranderd en de pups maar niets vind en er totaal niets van wilt weten na alle tijd die je er in hebt gestoken dan is ze niet geschikt voor de fok, in de natuur zouden de pups het niet redden. Maar als huishond zal ze zeker een maatje zijn voor het leven. Wel is het belangrijk de pups meteen te gaan bijvoeren met speciale vervangende moedermelk, te koop bij de dierenwinkel en dierenartsen (het is verstandig om dit voor de bevalling in huis te hebben)


Tussen de 3 en 4 weken oud beginnen we met het voeren van vlees *Real Nature Wilderness True Country Junior*

Kip met Zalm (95% PUUR VLEES!!!)

Optimaal afgestemd op de behoeften van 'kleine wolven

Oorspronkelijke voeding naar het voorbeeld van de wolf en dat eten ze vrij snel en ze drinken uiteraard nog bij de moeder

Voor meer uitgebreide informatie over het voer wat we geven, grootbrengen van onze pups en socialisatie KLIK HIER


Dan begint ook de tijd van plasjes en poepjes ruimen. Goede moeders zullen alles lang schoonhouden maar dan nog moet je het zelf regelmatig dweilen. Hygiëne is uiterst belangrijk!!!


*De inprentingsfase (3 tot 5 weken)daar heb je bij een Franse Bulldog pup ook nog niet zoveel werk aan, ze zijn makkelijk. Je neemt ze vaker op schoot en knuffelt lekker met ze (heerlijk), ze spelen met elkaar, met mama en met speeltjes, je leert ze zelfstandig eten, spelen buiten de pupbak en je zorgt met behulp van karton dat ze met 5 weken zo goed als zindelijk zijn. En uiteraard spelen ze graag met de visite en of het nu volwassen zijn of kinderen, ze vinden het beide prachtig, het zit gewoon in het karakter dus je hoeft ze niet overal mee naar toe te slepen

*Als ze 5 weken oud zijn hebben ze een puppet in hun nek gehad en mogen ze mee naar buiten spelen even een paar dagen in de pupren en als ze daaraan gewend zijn mogen ze met deFranse Bulldoggen in het gras spelen en dat is groot feest.

Bij ons rijd altijd wel regelmatig tot een bepaalde tijd vracht verkeer, tractoren, bus, auto’s af en toe een motor, ze horen koeien, paard en wagen, ze kijken nergens meer van op.
Het is wel heerlijk in het gras te liggen zodat ze lekker op je kunnen klimmen en daarna lekker bij je kunnen liggen

Met 6 weken krijgen ze hun eerste inenting en microchip (de dierenarts komt alle inentingen inclusief microchip bij ons thuis doen i.v.m ziektes in dierenarts praktijken waar toch dagelijks zieke honden komen. (Het kost wel een stuk meer maar is veel veiliger voor de pups) Tevens worden de pups uitvoerig nagekeken of ze gezond zijn.


Meer informatie over het opvoeden en socialisatie van onze pups KLIK HIER

Meer informatie over de verschillende fasen van de pups KLIK HIER


*Pas vanaf 7/8 weken* (dit verschilt per ras) hebben ze volledig aandacht nodig en dan komt de zware tijd er echt aan en moeten ze echt met alles kennis maken (optimale socialisatie) dan lopen ze ook bij de Franse Bulldoggen en Amerikaanse Bulldoggen waar ze een hoop van leren dus grote honden zijn ze volledig gewend als ze hier weg gaan.

Het is zo leuk om te zien dat ze touw trekken, zo een klein ding tegen een grote bull maar de broertjes en zusjes komen dan ook even helpen, daar geniet je zo van. Ze ontdekken zoveel in een korte tijd en vinden alles leuk en zijn nergens bang voor.

Ook moeten ze aan de riem leren lopen en dat is in het begin nog een hele klus.

De socialisatie die normaal bij de nieuwe eigenaar plaats vind dat moet je met de wet dat ze zolang moeten blijven zelf in handen nemen, het is zwaar maar het heeft ook zoveel leuke kanten waar we volop van genieten.

Als ze hier weg gaan zijn ze zindelijk, lopen netjes aan de riem, zijn nergens bang voor dus alles gewend en willen dolgraag geknuffeld worden. Ze geven liefde en verwachten het ook terug. Ze liggen graag op schoot en zijn heel mens gericht.


NIEUWS!!!!!!!!!

Deze zomer is de grote indoor speeltuin van de Franse Bulldoggen klaar !!!


Wij verkopen onze pups NIET aan iedereen!

We houden heel erg van onze pups en willen niet dat ze in verkeerde handen terecht komen !!!


Bent u op zoek naar een hond voor de fok dan kunt u het best een pup kopen van een ervaren fokker die al jaren fokt en het ras en zijn gebreken door en door kent. Zij kennen hun bloedlijnen (of een groot deel van de bloedlijnen) en kunnen u er alles over vertellen.

Koop uw pup alleen bij een fokker die de honden test op erfelijke afwijkingen zoals beschreven op onze website.


We hebben alle gezondheid resultaten van onze honden van de specialist op papier en uiteraard kunt u een kopie krijgen van deze uitslagen. (het is erg belangrijk om te hebben als u gaat fokken)


Het merk wat wij onze volwassen honden voeren heet Canun (supremus) en is van super kwaliteit en komt uit Spanje en is voorzien van natuurlijke antioxidanten en alleen natuurlijke bestanddelen.


-Gezond hart

-Goede spijsvertering

-Sterke botten

-Gezonde vacht


Onze honden krijgen daarbij nog extra olie (omega 3 en 6), extra, glucosamine, chondroitine, MSM, collageen en vitamine C.


Ook krijgen ze genoeg beweging, veel liefde en aandacht, we hebben zoveel ruimte, het is een paradijs voor elke hond hier en met mooi weer zijn ze het liefst buiten maar bij slecht weer liggen ze lekker met zijn allen binnen op hun kleed voor de kachel.

 

Onze pups groeien op in huiselijke kring (optimale socialisatie) en we hebben veel ruimte buiten en het is de bedoeling om in 2018 de overdekte honden speeltuin klaar te hebben


Een hobby wat ontstaan is uit liefde voor het prachtige vrolijke ras! (clown onder de honden rassen)


Bulls of Crown’s kennel

        


                                        

                                                           Real love ♥ ♥ ♥