© 2006 Bulls of Crown


SINDS 2006

french.bulldogs.boc@gmail.com

***Titan is met 8 jaar oud met pensioen gegaan***


Dit was onze kerngezonde imposante import reu Titan Soli Deo Gratia (Fawn/wit) (import Slowakije)

zoon van kampioen Eden Francouzska Lilie(Club young winner, Champion Slovak Republic, 2 x CAJC, 10x CAC, 7 x R.CAC, 2x BOB)
Prachtige show lijnen en zeer uniek en zijn moeder is Lili v.d. Monarchia
Titan was een schitterende grof gebouwde reu van 17 kilo met een prachtige kop en een korte stop, super conformatie en een uitmuntend sociaal karakter. Hij kon met elke vreemde hond overweg reuen en teven , alleen reuen binnen de roedel wilde hij altijd de baas over zijn.
Tevens was Titan een reu met veel energie en had totaal geen ademhalings problemen!
Titan paste qua bouw/type, en zijn sociale karakter tegenover  mensen en kinderen perfect thuis in ons fok programma !


Toen onze oudste Amerikaanse Bulldog reu nog leefde was er niets aan de hand maar toen die overleed wilde je de lijder worden van de roedel wat de andere reuen uiteraard niet accepteerde zodat we de reuen en jou om en om moesten scheiden. Als wij er bij waren ging het wel goed mits we goed opletten want je wist precies wanneer we even niet op letten dan was het foute boel, dan vloog je een van de Amerikaanse Bulldoggen aan en je was zo snel en totaal niet bang. Op het gegeven moment hebben je met veel verdriet gedwongen moeten herplaatsen maar dat ging ook niet je had zo een heimwee en wij misten jou ook enorm. Wegens heimwee hebben we je terug gehaald met alle risico’s van dien. We zijn verhuist naar Hongarije en daar kon je mooi voor het hek lopen en de andere reuen achter het hek. Maar het ging uiteindelijk toch mis, je glipte tussen ons door toen we het hek dicht deden en dat was je laatste gevecht, je pakte een Amerikaanse Bulldog reu die jou vervolgens door de lucht slingerde en je kwam met een klap op je rug terecht en dat is je fataal geworden. Tot je dood toe ben je speels en actief gebleven....tot op de bewust dag dat je dacht dat je als oudje een jonge reu aan kon....je gaf nooit op...dat zat in je karakter...en de volgende dag kon je niets meer...Je was tot je nek verlamd….we hebben je in laten slapen en nog gaf je niet toe, zo sterk was je innerlijk...ohhh wat missen we je clowntje...wat moeten we zonder jou...

Het verlies van jou heeft een enorme wond achter gelaten en of dat ooit geneest...R.I.P...Titan is 8 jaar oud geworden….


Voor altijd in ons hart!

Edwin en Daphne


Gezondheid resultaten van Titan Soli Deo Gratia :


Hij is volledig getest met bijna 4 jaar (inclusief röntgenfoto's van zijn rug):

 (Getest in dierenkliniek Sleeuwijk (Nederland)


Hart: goed

Ademhaling: goed

Murmur respiratoire: geen

Neusgaten: matig

Huid en vacht: goed

Gehoorgang: goed

Ogen: entriopion & ectropion: vrij

Derde ooglid en Cherry-eye: vrij

Patella Luxatie (gewrichten): vrij

Subluxatie (heupgewricht) vrij

Staart: pijlstaart: goed

Bouw en wervelende column: goed

Spondylosis: beperkt aanwezig

Hemivertebrae: beperkt aanwezig

Borstwervels: beperkt aanwezig

lendenwervels: vrij

Gewicht: goed

DNA certificaat: ja


Verdunning: D/D

Verdunning: B/B


TITAN SOLI DEO GRATIA (IMPORT SLOWAKIJE)

Titan 7 jaar oud

Titan 6 jaar oud