© 2006 Bulls of Crown


SINDS 2006

french.bulldogs.boc@gmail.com

                                           PUPS VERWACHT 2018


In Januari moet onze teef Ezra loops worden. Ezra is een geweldige moeder en geeft gezonde pups en dit wordt haar 2e nestje. In haar eerste nestje had ze 10 prachtige gezonde pups.

Ezra wordt gedekt door een uitmuntende reu die volledig getest is op gezondheid en voldoet aan onze strenge eisen en hij heeft super luchtwegen.

Ezra is volledig getest op erfelijke afwijkingen. Zie web pagina van Ezra

Uitslagen schriftelijk aanwezig!


Onze andere teef Inca wordt als ze 14 maanden oud is bij het dieren ziekenhuis volledig getest op erfelijke afwijkingen maar we weten nu al dat ze deze zonder problemen zal doorlopen net als haar ouders. Op andere erfelijke afwijkingen zal Inca d.m.v wang slijm al eerder getest worden. Zie web pagina van Inca (de uitslagen zullen op de web pagina van Inca vermeld worden)

Wij verwachten het eerste nestje van Inca rond oktober, ze zal gedekt worden door een uitmuntende gezonde reu die volledig getest is met super uitslagen. Het is een reu die wederom voldoet aan al onze strenge eisen en hij heeft super luchtwegen.

Uitslagen schriftelijk aanwezig!


Röntgenfoto's en schriftelijke gezondheid uitslagen zijn voor pupkopers altijd opvraagbaar!


Wij gebruiken voor beide teven 2 verschillende dekreuen met beide uitmuntende lieve sociale karakters.
Deze reuen zullen na de dekking bekend worden gemaakt met al de bijbehorende gezondheid uitslagen. Uitslagen schriftelijk aanwezig!


Er is al een wachtlijst:
Voor teven zitten we overvol voor de aankomende nestjes! (Ezra & Inca)

We hebben alleen nog plaatsen voor reuen op de wachtlijst!

                                  VOOR PRIJZEN VAN DE PUPS KLIK HIER