© 2006 Bulls of Crown


SINDS 2006

french.bulldogs.boc@gmail.com

                                           PUPS VERWACHT 2018


Onze teef Ezra moet ongeveer rond November loops worden. Ezra is een geweldige moeder en geeft gezonde pups en dit wordt haar tweede nestje. In haar eerste nestje had ze 10 prachtige gezonde pups.

Ezra wordt gedekt door een uitmuntende reu die volledig getest is op gezondheid en voldoet aan onze strenge eisen en hij heeft super luchtwegen.

Ezra is volledig getest op erfelijke afwijkingen. Zie web pagina van Ezra

Uitslagen zijn schriftelijk aanwezig!


Onze andere teef Inca wordt binnenkort bij het dieren ziekenhuis volledig getest op erfelijke afwijkingen maar we weten nu al dat ze deze zonder problemen zal doorlopen net als haar ouders.  De uitslagen zullen op de web pagina van Inca vermeld worden.

Inca zal rond December loops worden en zal gedekt worden door een uitmuntende gezonde reu die volledig getest is met super uitslagen. Het is een reu die wederom voldoet aan al onze strenge eisen en hij heeft super luchtwegen.

Uitslagen schriftelijk aanwezig!


Röntgenfoto's en schriftelijke gezondheid uitslagen zijn voor pupkopers altijd opvraagbaar!


Wij gebruiken voor beide teven 2 verschillende dekreuen met beide uitmuntende lieve sociale karakters.
Deze reuen zullen na de dekking bekend worden gemaakt met al de bijbehorende gezondheid uitslagen. Uitslagen schriftelijk aanwezig!


Als de pups 6 weken oud zijn worden er röntgenfoto's van de ruggetjes (spine) van de pups gemaakt om ze te vergelijken, dit doen we omdat we voorlopig alleen in het buitenland dekkingen gaan halen met reuen met nieuwe bloedlijnen.


Er is al een wachtlijst:
Voor pups zitten we overvol voor de aankomende nestjes! (Ezra & Inca)
Maar u kunt zich nog altijd inschrijven voor de reserve wachtlijst.


                                     VOOR PRIJZEN VAN DE PUPS KLIK HIER