© 2006 Bulls of Crown


SINDS 2006

french.bulldogs.boc@gmail.com

Wij van de Bulls of Crown kennel zijn begonnen met fokken (hobby) van AMERIKAANSE BULLDOGGEN sinds 1999 (alleen met geteste ouder dieren) en Franse FRANSE BULLDOGGEN sinds 2006 (ook alleen met geteste ouder dieren getest op ERFELIJKE AFWIJKINGEN)

Met de Amerikaanse Bulldoggen hebben we door selectief selecteren qua “GEZONDHEID” en type ons doel bereikt maar daar zijn dan ook heel veel jaren overheen gegaan , met de Franse Bulldog daar hebben we in al die jaren dat we fokken al een hele grote stap vooruit gezet,  echter we zijn er nog lang niet en daar zullen nog vele jaren overheen gaan voordat we ons doel hebben bereikt.


We hebben 4 Amerikaanse Bulldoggen en fokken 1 Amerikaanse Bulldog nestje per jaar en 2/3 Franse Bulldog nestjes per jaar. We doen dit met veel liefde! Onze honden zijn een deel van ons gezin.


Onze Franse Bulldoggen zijn echte huishonden die 's winters graag met zijn allen voor de kachel liggen en op schoot maar met mooi weer zijn ze graag buiten en genieten lekker van de zon of liggen in het zwembadje. Ze hebben 1000 vierkante meter waar ze heerlijk kunnen ravotten en genoeg om mee te spelen.

Onze Franse Bulldoggen leven niet in benches of kennels maar lekker met zijn allen in huis alleen met uitzondering van loopsheid dan moeten we de reu en de loopse teef (teven) gescheiden houden maar we wisselen ze regelmatig af. En ze krijgen dan wel een lekkere kluif mee in de bench dus ze gaan er heel graag in. We hebben ook maar 1 bench in huis.


In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan en een wereldwijde reputatie opgebouwd op het het gebied van gezondheid en betrouwbaarheid..


We hebben pups verkocht aan Argentinië, Finland, België, Duitsland, Canada, Zweden, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Nederland.


In 2011 hebben wij een boerderij gekocht in Hongarije waar wij per Februari 2014 permanent zijn gaan wonen! Pups exporteren naar nederland is geen enkel probleem en daar is wel een vergoeding aan verbonden. Voor uitgebreide info kijk bij export pups

Uiteraard is iedereen bij ons ook van harte welkom in Hongarije, wij laten met trots al onze viervoeters zien!


                                                                  


Veel lees plezier op onze website!

Je kan ons bellen of mailen zie contact pagina

(Talen: Nederlands, Engels en Duits) Mail: french.bulldogs.boc@gmail.com 

Familie Kroon